Hogeweg 21 9320 Erembodegem

053 77 06 06

Optiek PassePartout

Hier wordt een bril JOUW bril!

Maak kans op een step!

Win een step

* indicates required
/ ( dd / mm )
Hoeveel mensen zijn er om je te helpen bij optiek *
Hoe lang bestaat optiek PassePartout al? *

Uw Opticien kent u het beste!

Kom regelmatig op onderhoud

Laat je ogen elk jaar testen

Advies op maat

Ons team

Wij zorgen voor de juiste lens

N

Professionele aanpassingen

N

Betrouwbare nazorg

N

Voordelige prijzen

N

Aan huis geleverd of af te halen in de winkel

Webshop voor je lenzen en vloeistoffen

Geniet van het starterspakket: Een volledige oogmeting, een controle van je tranen , een paar maandlenzen met bijhorende vloeistof, een etui, het aanleren van in- en uithalen en onderhoud van je lenzen en de nodige nacontroles. Dit alles voor €25 

Bij optiek PassePartout nemen ze de tijd voor een grondig oogonderzoek. Mijn bril voor de verte is sinds kort aangepast om ook dichtbij de kleine lettertjes te kunnen lezen. Super! Ook bij het kiezen van je nieuwe bril of zonnebril word je goed geholpen. Ik apprecieer dat ze je niet naar de mond praten. Als een bril voor jou niet mooi is zullen ze het eerlijk zeggen.

Geert uit Affligem

Op mijn vijfde had ik mijn eerste brilletje nodig. Toen ik bij optiek PassePartout mijn brilletje ging gaan halen was ik dolgelukkig dat ik alles terug scherp zag. Nu 25 jaar later, wissel ik mijn bril af met lenzen. Mijn lenzen vervang ik maandelijks en ik laat om de 6 maanden mijn ogen controleren. Ik voel me steeds welkom bij optiek PassePartout!

Rozelien uit Erembodegem

Rond de periode dat ik moest overschakelen van lenzen op een bril werd optiek PassePartout geopend. Kort bij huis en jonge ondernemers verdienen een duwtje in de rug. Dus werd ik 1 van de eerste klanten! Ik ben nog steeds een trouwe klant aangezien het een modieuze winkel met een ruime keuze aan brillen en accessoires en waar men heel vriendelijk en behulpzaam is.

Regina uit Erembodegem

MAAK NU UW AFSPRAAK

Loading...