Hogeweg 21 9320 Erembodegem

053 77 06 06

Optiek PassePartout is een plaats waar het accent ligt op de vakkundigheid van de opticien en diens ervaring met persoonlijke analyse, advies en montage gekoppeld aan Varilux brillenglazen. De nadruk wordt gelegd op het belang en de specificiteit van de glazen alsook de technische aspecten van het beroep van de opticien. 

Wie Varilux brillenglazen aanschaft bij ons, kan rekenen op een gepersonaliseerde aanpak, een grondige analyse van zijn of haar behoeften en geniet daarbovenop ook van een breed servicepakket.

“Wat uw visuele afwijking ook mag zijn, bij optiek PassePartout zit u goed”

DIEFSTALGARANTIE
Uw Varilux®-glazen zijn éénmalig gedekt door een Diefstalgarantie die 36 maanden geldig is vanaf de aankoopdatum. Hieraan is een vrijstelling verbonden van 0% het eerste jaar, 33% het tweede jaar en 66% het derde jaar. De garantie wordt slechts toegekend op vertoon van het proces-verbaal van de politie, en geldt enkel voor een vervanging door een paar glazen met dezelfde sterkte en gemaakt uit hetzelfde materiaal als de gestolen glazen.

VARILUX® TRAVEL ASSISTANCE
Opdat u uw vakantie niet zou moeten onderbreken omwille van uw bril, verbindt uw Varilux® Center zich ertoe om u, ongeacht waar u in de Europese Unie verblijft, een pechverhelpingskit te sturen met één leesbril en één bril om ver te zien. U ontvangt deze kit gegarandeerd binnen de kortst mogelijke termijn. Deze dienst is beperkt tot 1 enkele tussenkomst binnen de 36 maanden vanaf de aankoopdatum. U vindt het telefoonnummer van Varilux® Europe Travel Assistance op uw lidkaart.

GRATIS ONDERHOUD
Op vertoon van uw lidkaart kunt u uw glazen gratis laten onderhouden bij optiek PassePartout en alle Varilux® Centers (bijstellen, aanschroeven, reiniging door ionisatie en vervanging van de neuspads).

CONTROLE-ONDERZOEK
Tijdens het laatste garantieonderhoud zal optiek PassePartout een gratis controleonderzoek verrichten waaruit zal blijken of het nuttig is uw oogarts te raadplegen voor een grondiger oogonderzoek en een nieuw voorschrift.

ONMIDDELLIJKE HERSTELLING
Bij dringende herstellingen (verlies van een schroef of bijstelling) zal optiek PassePartout alles in het werk stellen om u te helpen.

DE 9 PROEF

ADVIES VAN EEN EXPERT
Uw opticien volgt op regelmatige basis gespecialiseerde bijscholingen met als onderwerp de laatste innovaties en technologieën van Varilux®. Hij is de aangewezen persoon om u met een visuele analyse en een gepersonaliseerde aanbeveling te adviseren bij het aanschaffen van een nieuwe Varilux®-bril.

ECHTHEIDSGARANTIE
U ontvangt uw Varilux® Echtheidscertificaat samen met uw bril. Bovendien zijn de progressieve Varilux® brillenglazen zeer discreet met de laser gegraveerd, uw garantie voor kwaliteit en echtheid.

TEVREDENHEIDSGARANTIE
Als u na een aanpassingsperiode van 30 dagen niet tevreden bent over uw Varilux® brillenglazen, dan zullen wij, in samenspraak met uw opticien, deze vervangen door andere brillenglazen van Essilor.

BREUKGARANTIE
Uw Varilux® brillenglazen zijn éénmalig gedekt door een Breukgarantie, die 36 maanden geldig is vanaf de aankoopdatum. Hieraan is een vrijstelling verbonden van 0% het eerste jaar, 33% het tweede jaar en 66% het derde jaar. De garantie geldt enkel voor een vervanging door een paar glazen met dezelfde sterkte en gemaakt uit hetzelfde materiaal als de gebroken glazen. De garantie is echter niet van toepassing op eventuele krasjes of splinters op de omtrek en /of het oppervlak van de glazen en zal enkel worden toegekend tegen teruggave van de gebroken glazen. Om deze garantie te kunnen genieten is een half jaarlijks onderhoud van uw bril vereist. Deze volkomen gratis onderhoudsbeurten worden door ons ter bevestiging genoteerd op uw lidkaart.

 

MAAK NU UW AFSPRAAK

Loading...