Varilux ambassador

Ontdek de expertise van Optiek PassePartout en Varilux Brillenglazen

Bij Optiek PassePartout ligt de focus niet alleen op vakkundigheid, maar ook op ervaring met persoonlijke analyse en advies in combinatie met Varilux brillenglazen. We benadrukken het belang en de specificiteit van de glazen, evenals de technische aspecten van het opticiensvak.

Optiek PassePartout is de enige Varilux Expert Ambassador in de regio. We werken voornamelijk met hoogwaardige brilglazen van Essilor, maar we bieden ook glazen van andere leveranciers aan in onze winkel.

De nieuwste innovaties en technologieën van Varilux® bij Optiek PassePartout

Ons team volgt regelmatig gespecialiseerde bijscholingen over de nieuwste innovaties en technologieën van Varilux®. We maken gebruik van geavanceerde instrumenten om op maat gemaakte en gepersonaliseerde kijkoplossingen aan te bieden. Met behulp van de AVA meetmethode kunnen we bijvoorbeeld je dioptrie met een nauwkeurigheid van 0,01 dpt meten. Want we streven naar de hoogst mogelijke precisie voor onze klanten!

Als je Varilux brillenglazen bij ons aanschaft, kun je rekenen op een gepersonaliseerde aanpak, een grondige analyse van jouw behoeften en profiteer je daarnaast van een uitgebreid servicepakket.

Registreer je voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de nieuwste trends en aanbiedingen!

Laat je ogen stralen!

Maak een afspraak voor een professionele oogmeting

Volg ons